Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
- bizsueskristaly - sokoldal.hu

Bemutatkozás Gyógyító kövek Színek és jelentésük Fórum
Itt találjátok meg azokat a köveket, amikről érdemes tudni! Némelyik hatása bámulatos és egyedülálló. Akár marokkőként használod, vagy ékszerek kiegészítőjeként, hatását érezni fogod garantáltan.

 

Gyógyító kövek A-Z-ig

A Paua kagyló, vagy más néven Abalone, a világ legtávolabbi pontján levő Új-Zéland környéki tengerekben fellelhető természeti csoda. Különlegesen szép színvilága, mely a tengerek-óceánok összes színét magában rejti - néha egy kis aranyszínű beütéssel - ámulatba ejti az embereket és a nézőpont szögétől is változik. 

Szellemi hatása: jó kedély, biztonság, oltalom.

Lelki hatása: segít a levertség, a bizonytalanság és a calódottság leküzdésében. Mentálisan arra késztet, hogy fordítsunk több figyelmet magunkra és másokra.

Testileg jó a viszketésre, a bőr, a nyálkahártyák és az érzékszervek gyulladásnak enyhítésére. 

 

Achát:

Tudni kell, hogy rengeteg féle achát létezik, amit sokáig tartana itt részletezni, én inkább kiválasztom a leginkább hasznosakat. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi kevesebbet tud, csak éppen olyan nyavalyákon segíthet, ami kevésbé gyakori. 

Az eredeti achát szellemileg szilárdságot, összeszedettséget, érettséget kölcsönöz. Lelkileg oltalamat, védettséget, biztonságot nyújt. Mentálisan támogatja a realitásérzék, a gyakorlatias gondolkodás fejlődését és a könnyed problémamegoldást. Testileg alkalmazható a szemre, üreges szervekre (gyomor, belek stb.,) véredényekre és bőrre. A terhesség védőköve

Achát anyaméhrajzolattal:

Szellemileg növekedést fejlődést, kiterjedést idéz elő. Lelkileg védettséget ad honvágy vagy magány esetén. Mentálisan figyelmességre tanít. Testileg pedig alkalmazható méhgyulladás, vagy menstruációs panaszok esetén. A terhesség idején és a születést követő időszakban. 

Csillagachát, vagy másnéven mennydörgő tojás, amulettkő:

Szellemileg tudatot, éberséget, érettséget kölcsönöz. Lelkileg támogatja a belső egyensúly kialakításának érzékét, enyhíti a stresszt. Mentálisan fejleszti az értelmet és segít az összefüggéseket felismerni. Testileg az agy, a gerincvelő, az idegek, a máj, az immunrendszer és a hormonháztartás működését segíti. 

Csöves achát:

Szellemileg kibontakozást előrelépést eredményez, lelkileg erősíti a kitartást, a szívósságot, támogatja a megváltoztathatatlan elfogadását.Mentálisan belátásra és a szemléletmódok megvizsgálására tanít. Testileg javítja a mirigyek működését és az anyagcserét, nagyon jó a prosztata- és hólyagbántalmakra, emésztési zavarokra, javítja a potenciált.

Szemachát:

Szellemileg: érdeklődés, védekezés, védelem. Lelkileg javítja az állóképességet, megvéd a rémálmoktól. Mentálisan segít szembenézni a dolgokkal. Testileg ajánlott szemgyulladás és a kötőszövet vagy retina panaszaira, glaukóma (szürke hályog) ellen, illetve a véredéynekre és prosztata bántalmakra. 

Ennyit az achátokról, de mint említettem, van még többféle... www.bizsueskristaly.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!